Accountancy

Hieronder valt niet alleen het verzorgen van de financiële administratie of het samenstellen van de jaarrekening, maar ook het opstellen van tussentijdse overzichten. Hierdoor bent u als ondernemer periodiek op de hoogte van het financiële reilen en zeilen van uw onderneming. U heeft dit inzicht real time via onze goed georganiseerde automatisering. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het opstellen van uw prognoses, zodat u vooraf al een koers uitzet welke kant u met uw bedrijf op wilt gaan.

Financiele administratie

Een goed ingerichte financiële administratie helpt u bij het verkrijgen van betrouwbare managementinformatie. Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw administratie, dashboards en de gewenste periodieke rapportages.

Samenstellen jaarrekening

De jaarrekening is één van de essentiële instrumenten om inzage te krijgen in uw financiële huishouding. Eveneens is de jaarrekening noodzakelijk voor de belastingdienst en eventueel uw bank. Het samenstellen van de jaarrekening vereist de nodige deskundigheid en branchekennis.

Controle van de jaarrekening

Van der Leeden Accountants werkt voor controleopdrachten samen met een aantal accountantskantoren die hiervoor een AFM vergunning hebben.