Fiscaliteit

Van der Leeden Accountants adviseert bedrijven en particulieren op fiscaal gebied en verzorgt tevens alle belastingaangiften. Dit betekent, naast het correct invullen van uw belastingaangiften, ook het tijdig inspelen op veranderingen in wet- en regelgeving voor een optimale fiscale positie.

Op het gebied van de Loonbelasting werken wij nauw samen met het kantoor Nelis & Van Ekelenburg Salarisadministraties. Zij verzorgen, naast uw loonadministratie, ook de aangifte Loonbelasting. Op www.nvesalaris.nl vindt u een verdere toelichting op de dienstverlening.

Estate planning

Heeft u al nagedacht over de financiële toekomst van uw zakelijke en privévermogen? Hierbij kunt u denken aan het overdragen van (een deel van) uw vermogen bij leven. Of over het nadenken over de vraag hoe u het bedrag aan te betalen erfbelasting door uw erfgenamen bij uw overlijden zo laag mogelijk kunt houden?

Estate planning is hiervoor het juiste antwoord.

Financiële planning

Van der Leeden Accountants kijkt samen met u naar de haalbaarheid van uw financiële wensen. Vraagstukken die hierbij om de hoek komen kijken zijn de volgende:

  • heeft u uw pensioen goed geregeld?
  • wat zijn de financiële gevolgen van uw overlijden?
  • heeft u al aan uw bedrijfsopvolging gedacht?
  • wat heeft u nodig om straks van te kunnen leven?
  • wat zijn de financiële consequenties bij echtscheiding?

Van der Leeden Accountants helpt u om bovenstaande vraagstukken helder in kaart te brengen en kan indien nodig een pensioenberekening voor u maken.