Werken bij Van der Leeden Accountants

Van der Leeden Accountants biedt medewerkers marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een belangrijk onderdeel hiervan is het salaris als beloning voor de verrichte werkzaamheden. Middels het Persoonlijk Ontwikkelingsplan stellen wij medewerkers in de gelegenheid zelf invloed uit te oefenen op hun carrièreperspectief en het daaraan gekoppelde salaris. Dit geldt eveneens voor een in de maand december eventueel uit te keren bonus.

Persoonlijke ontwikkeling/benutten potentieel

Van der Leeden Accountants hecht er belang aan dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen op een wijze die het beste bij hen past. Medewerkers moeten zichzelf uitdagen om het beste naar boven te halen. Een ieder doet dat op een manier waarbij hij of zij zich het prettigst voelt. De medewerker is zelf verantwoordelijk voor het formuleren en het halen van de door hem of haar gestelde doelen in een Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Van der Leeden Accountants stimuleert en faciliteert hierin en toetst de ontwikkeling. Het benutten van ieders potentieel staat hierin centraal. De ervaren adviseurs van Van der Leeden Accountants vinden het een uitdaging om collega’s te coachen in dit proces.

Opleidingsmogelijkheden

Van der Leeden Accountants biedt haar medewerkers de gelegenheid tot het volgen van opleidingen (AA of RB), cursussen en training. In het Persoonlijk Ontwikkelingsplan wordt vooraf met de leidinggevende afgestemd welke opleiding, cursus of training zal worden gevolgd in het licht van de eveneens vooraf afgestemde doelen.

Gevorderd Assistent-Accountant (M/V)

Van der Leeden Accountant B.V. in Schiedam heeft een vacature voor een gevorderd assistent-accountant (M/V). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen. Je bent in staat om adviespunten bij cliënten te signaleren en assisteert bij de uitvoering van adviesopdrachten. Tevens begeleid je beginnend assistenten bij hun werkzaamheden. Op termijn krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de rol van zelfstandig relatiebeheerder met een eigen cliëntenpakket
In principe gaat het om een functie van 40 uur per week. Een werkweek van 32 uur is eventueel ook mogelijk.

Functie eisen

Afgestudeerd AA of bijna afgestudeerd;
Enige jaren relevante werkervaring;
Flexibele werkhouding en inzetbaarheid;
Bekendheid met Cash Software en Infine is een pré;
Kunnen werken met Word en Excel;
Goede communicatieve vaardigheden.

Beginnend Assistent-Accountant (M/V)

Van der Leeden Accountant B.V. in Schiedam heeft een vacature voor een beginnend assistent-accountant (M/V). In deze functie werk je mee in het team dat zich bezighoudt met het samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen, het verzorgen van administraties via de scan en herken methode, het verzorgen van aangiften omzetbelasting en het opstellen van tussentijdse resultaatoverzichten. Op termijn krijg je de mogelijkheid om door te groeien naar de functie gevorderd assistent-accountant. In principe gaat het om een functie van 40 uur per week. Een werkweek van 32 uur is eventueel ook mogelijk.

Functie eisen

Relevante hbo-studie afgerond;
Ervaring niet noodzakelijk;
Flexibele werkhouding en inzetbaarheid;
Bekendheid met Cash Software en Infine is een pré;
Kunnen werken met Word en Excel;
Goede communicatieve vaardigheden.

Bedrijfsprofiel / Geboden wordt

Van der Leeden Accountant B.V. is een jong kantoor, waarvan de partners jarenlange ervaring hebben opgedaan bij de ‘Big Four’ kantoren. Kenmerkend voor Van der Leeden Accountant B.V. is het oplossingsgericht denken. Voor de problemen waar een ondernemer tegenaan loopt, vervullen wij graag de financiële huisartsfunctie. Wat uw probleem als ondernemer ook is, wij zorgen ervoor dat het wordt opgelost. Dat doen wij zelf of we leggen uw probleem voor aan een van de specialisten waar wij mee samenwerken

Wij bieden:

Een marktconform salaris;
30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
Auto van de zaak (gevorderd assistent-accountant) of reiskostenvergoeding;
Een pensioenregeling op basis van een beschikbaar premiestelsel;
Flexibele arbeidstijden;
Goede studiefaciliteiten;
Een prettige werksfeer in een no-nonsense kantoor.
Interesse in deze vacature? Reageer snel!
Als je denkt dat dit profiel je op het lijf geschreven is, dan verzoeken wij je vriendelijk om jouw motivatiebrief en cv te mailen naar rob@vdlpbv.nl t.a.v. Rob van de Graaf. Je ontvangt altijd een reactie van ons.

Open sollicitaties

Wil je graag bij ons komen werken? Stuur gerust een open sollicitatie (korte motivatie en cv) naar Van der Leeden Accountant B.V., t.a.v. Rob van de Graaf, Karel Doormanweg 7a, 3115 JD te Schiedam. E-mailen kan natuurlijk ook: info@vdlpbv.nl. Op basis van jouw wensen, ambities, ervaring en capaciteiten zoeken we samen een passende plek.