Ons Team

Ons team bestaat uit professionals met een flinke dosis ervaring. Wij zijn enthousiast over het werk dat we doen, waardoor we elke dag met veel plezier aan de slag gaan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Johan Demmenie AA

Accountancy

Johan is begonnen in 1979 bij een Big Four kantoor en in 1995 overgestapt naar een MKB kantoor. Johan is, naast dat hij zijn eigen klantenkring beheert, de verantwoordelijk AA voor de gehele samenstelpraktijk. LinkedIn van Johan

Tim Spruijt

Relatiebeheerder

Tim werkt sinds 2016 bij Van der Leeden Accountants in de samenstelpraktijk en is relatiebeheerder voor een aantal klanten. Daarnaast houdt Tim zich bezig met de automatiserings-vraagstukken bij klanten.

Rob van de Graaf

Accountancy

Rob is in 1980 begonnen bij een Big Four kantoor en in 1993 overgestapt naar een MKB kantoor. Rob is verantwoordelijk voor het beheer van zijn klantenportefeuille, een aantal interne taken en houdt zich bezig met automatiserings vraagstukken bij klanten. LinkedIn van Rob

Marloes Klijn

Relatiebeheerder

Marloes is in 2000 begonnen bij een Big Four kantoor. Marloes is sinds 2009 werkzaam bij Van der Leeden Accountants en is verantwoordelijk voor een aantal klanten.

Jos Klaasse RB

Fiscaal

Jos is medeeigenaar geweest van een regionaal accountantskantoor en is ook partner geweest bij een Big Four kantoor. Jos heeft zich gespecialiseerdin de DGA problematiek.

Kim Wagemans

Secretariaat/Assistent-accountant

Kim is sinds 2007 werkzaam bij Van der Leeden Accountants. Eerst alleen als secretaresse maar de afgelopen jaren ook als assistent-accountant waarbij Kim verantwoordelijk is voor het scan en herken proces van een aantal klanten

Marijke Dronkers

Fiscaal

Marijke is vanaf 2009 verantwoordelijk voor de gehele aangiftepraktijk van Van der Leeden Accountants. Daarnaast houdt Marijke zich bezig met fiscale planning.

Herbert Peper RB

Fiscaal

Herbert is in 1988 begonnen bij een middelgroot accountantskantoor en in 1997 overgestapt naar een MKB kantoor. Herbert is eindverantwoordelijk voor de gehele fiscale (advies)praktijk. Linkedin van Herbert

Hans Schillemans

Relatiebeheerder

Hans is sinds 2008 werkzaam bij Van der Leeden Accountants waar hij verantwoordelijk is voor de samenstelwerkzaamheden voor een aantal klanten.

Linda Martijn

Assistent-accountant

Linda is sinds 2015 werkzaam in de samenstelpraktijk. Zij verricht haar werkzaamheden onder de verantwoordelijkheid van Johan en Jos.

Paul van Dorp

Accountancy

Paul is in 1978 begonnen bij een Big Four kantoor en in 1991 overgestapt naar een MKB kantoor. Paul is verantwoordelijk voor het beheer van zijn klantenportefeuille en een aantal interne taken.

Aida Hoso

Junior assistent-accountant

Aida is in 2019 begonnen als assistent samenstelpraktijk waarbij zij Marloes en Tim bij hun werkzaamheden ondersteunt.

Wil je ook werken bij van der leeden? Kijk dan even bij onze vacatures.