Algemeen

Van der Leeden Accountants is een jong kantoor, waarvan de meesten hun jarenlange ervaring hebben opgedaan bij de ‘Big Four’ kantoren. Kenmerkend voor Van der Leeden Accountants is het oplossingsgerichte denken. Voor de problemen waar een ondernemer tegenaan loopt, vervullen wij graag de financiële huisartsfunctie. Wat uw probleem als ondernemer ook is, wij zorgen ervoor dat het wordt opgelost. Dat doen wij zelf of we leggen uw probleem voor aan één van de specialisten waar wij mee samenwerken.

Cultuur

Van der Leeden Accountants staat voor een informele en collegiale werksfeer op basis van een open en eerlijke communicatie, waardoor we met plezier kunnen samenwerken. Wij staan open voor opbouwende kritiek en hebben daarbij oog voor ieders eigen aardigheden. Wij staan voor een cultuur waarin wij elkaars mening respecteren. Wij werken niet los van elkaar maar juist met elkaar vanuit een sterk ontwikkeld teamgevoel. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat dit de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede komt. Daardoor creëren we kansen voor onze cliënten en voegen we waarde toe. Wij geven ruimte aan elkaar om optimaal te kunnen presteren en omarmen een gezonde werk-/privé balans.

Missie

Van der Leeden Accountants streeft naar een kantoor met een goede leeftijdsopbouw in personeel en klanten, waarbij jong en oud voldoende uitdagingen hebben. Wij streven naar een gevarieerd en uitdagend cliëntenbestand. We zetten ook in op de aanwas van een nieuwe generatie bedrijfsopvolgers en trachten op deze wijze voldoende aansluiting en uitdaging te kunnen bieden aan jonge en dynamische talenten binnen ons kantoor.